Fanoušci pozor, fotbalová paráda klepe na dveře

16.12.2011 08:21

Fanoušci pozor, fotbalová paráda klepe na dveře

Ústí nad Labem – Tento datum mají vyznačený přátelé dobrého fotbalu a tuto sobotu se od 10 hodin hraje ve sportovním centru Sluneta v Ústí nad Labem Old Boys Cup 2011.

„Sejde se osm kvalitních týmů, vstup je zdarma, pivo za 15 Kč, laciný bude i guláš, k tomu perfektní komentář Štěpána Škorpila, hezké branky, to by si neměli nechat fanoušci uniknout,“ zve organizátor Jaroslav Hauzner.

První skupinu tvoří pražská Slavia, Internacionálové ČR, Teplice a Jablonec, ve druhé budou bojovat obhájce prvenství, pražská Dukla, celek Bohemians, domácí Arma a tým Sport Real Top.

Poslední celek budou reprezentovat i hráči Slavoje Houslice z populárního seriálu okresní přebor. David Novotný (v seriálu Jarda Kužel), brankář týmu Kája Vachopulos v podání Jakuba Koháka, nezapomenutelný Adolf Větvička, kterého si zahrál Leoš Noha i trenér Bohumír Zenkl v podání Ivana Trojana. Dále budou v týmu působit moderátoři Bosák a Drobný, herci Vondráček, Suchařípa a jako host manažér České reprezentace Vladimír Šmicer.

Za Jablonec nastoupí oba Pěničkové, Budka, Vejprava, Hromádko, Slavie vysílá Kuku, Jeslínka, Šimurku, Jindráčka či Ondrejčíka. Za Duklu nastoupí Vízek, Pelc, Rada, Bittengel, Korejčík, Kostelník a Mráz a za Bohemku Panenka, Dobiáš, oba Hruškové, Zelenský a jako host i Hoftych. Teplice hlásí Lugera, Bičovského, Frankeho, Melichara, Němce, Frťalu a Rosu a domácí hlásí sestavu: Hauzner, Dušek, Heřman, Jelínek, Vaněček, Douda, Šumpík, Ptáček a Fišer.

 

Zpět