Fotbalové legendy se představí v Ústí nad Labem

09.12.2009 22:20

Fotbalové legendy se představí v Ústí nad Labem

Ústí nad Labem
8.12.2009 17:21:08
Autor: Jaroslav Zeman

Vízek, Bičovský, Pelc, Bittengel, Hoftych, ale i například herci Ivan Trojan a Ondřej Vetchý. Vše pod patronátem Vladimíra Šmicra a za komentáře Štěpána Škorpila. Nejen tito hráči se představí o víkendu v Ústí nad Labem ve Sportcentrum Sluneta v turnaji názvem Old Boys Cup 2009.

Účast přislíbil i předseda ČMFS Ivan Hašek. V roli patronáta turnaje se představí Vladimír Šmicer, který v této funkci vystřídal Antonína Panenku.

V Ústí nad Labem se představí celkem osm týmů. Ve skupině A nastoupí Slavia (Knoflíček, Janů, Herda, Příložný), Teplice (Počta, Franke, Němec, Sláma), Dukla (Vízek, Pelc, Rada, Bittengel) a Chomutov. Ve druhé skupině, označené písmenem B, Sparta (Lavička, Siegl, Novotný, Budka), Arma (Dušek, bratři Šumpíkové, Řízek, Heřman), Bohemians (Hruška, Panenka, Dobiaš, Bičovský, Hoftych) a Most.

Celý program zpestří vystoupení BASTA Cheerleaders, tombola i dárky pro děti. Vstup je zdarma, guláš za dvacet a pivo za deset. Na organizaci turnaje se nejvíce podílí Jaroslav Hauzner, kterému pomáhají Petr Škvor a Michal Fišer. Ředitelem turnaje je Jiří Dušek.

Zpět