Fotbalové legendy v čele

07.11.2008 10:04

Fotbalové legendy v čele

s Panenkou přijedou do Ústí

PAVEL PŘIBYL - ÚSTECKÝ DENÍK
Ústí n. L./ Fotbaloví fanoušci pozor! Do krajské metropole zamíří české fotbalové legendy. Už na začátku prosince změří na turnaji s názvem Internacional Old Boys Cup 2008 síly celkem osm týmů nabitých dřívějšími fotbalovými esy.
Mezinárodní fotbalový turnaj pořádaný pod patronátem mistra Evropy z Bělehradu Antonína Panenky vypukne ve sportovní hale na Klíši už 6. prosince a představí se na něm Dukla Praha, Sparta Praha, Bohemians Praha, FK Teplice, FK Chomutov, FK Ústí nad Labem, Emspoma team a jeden zahraniční celek.
„Zahraniční tým bych zatím nechal jako překvapení pro diváky, ale určitě se budou mít na co těšit,“ slíbil Jaroslav Hauzner, ředitel turnaje, na kterém se představí spousta známých, nejen fotbalových osobností. „Zúčastnit by se měli například Karol Dobiáš, Ladislav Vízek, Martin Frýdek, Václav Budka, Vítězslav Lavička, Přemysl Bičovský, Stanislav Pelc či reprezentační trenér Petr Rada,“ prozradil Hauzner a pokračoval: „Navíc by se podle posledních informací měl v dresu Bohemky objevit i její velký fanoušek herec Ivan Trojan.“
A jak vznikla myšlenka uspořádat v Ústí turnaj fotbalových osobností? „Inspiroval jsem se v zahraničí, kde podobné akce probíhají často. U nás v regionu nic takového není, a tak jsem se pustil do práce. Díky sponzorům a městu to bude velmi zajímavá akce a pokud o ni bude divácký zájem, tak není důvod v ní v příštích letech nepokračovat,“ dodal ředitel Internacional Old Boys Cupu 2008 Jaroslav Hauzner.
Vstupné na premiérový ročník turnaje bude pro všechny návštěvníky zdarma, připraveny budou navíc i doprovodné akce včetně soutěží o ceny.
 

originál ve fotogalerii

Zpět