O vítězi dalšího ročníku turnaje rozhodly penalty!!!

07.01.2012 23:08

O vítězi dalšího ročníku turnaje rozhodly penalty!!!

Vítězem ročníku 2011 se tým - Slavia Praha.

Boje ve skupinách určily, že se ve finále nakonec střetnou v pražském derby celky Slavie a Bohemians a prvně jmenovaný celek, který minulý ročník skončil druhý, tentokrát zvítězil. I když byly v hlavní roli penalty. Ze čtveřice zápasů o umístění musel ve třech případech rozhodovat penaltový rozstřel. Nedařilo se celku Teplic a v souboji o sedmou příčku podlehl celku Sport Real, na letošním turnaji skončil na posledním místě. Šestá skončila pořadatelská Arma, která nestačila v penaltovém rozstřelu na Internacionály ČR a i o bronzu rozhodovaly penalty. Jablonec, který na turnaji nahradil Spartu, prohrál pouze úvodní duel se Slávií a pak už jenom vítězil a skončil po penaltách třetí, když čtvrté místo patřilo obhájci prvenství, hráčům pražské Dukly. Ve finále se hrálo opatrně a padl nejmenší počet branek. Bohemians se ujali vedení, Slavie srovnala, pak nedal Koubek penaltu, ale v rozstřelu uspěli Veselý a Jeslínek.

Turnaj byl výborně zorganizován, opět ho komentoval Štěpán Škorpil a kromě cen za pořadí byl vyhlášen i sympaťák turnaje, kterým se stal Leoš Noha z týmu Real Top Praha. František Veselý ze Slavie byl vyhlášen nejlepším střelcem a Pavel Mráz z Dukly vyhrál již potřetí za sebou soutěž kanonýrů, když dal 10 branek.

Výsledky:

Skupina A: Slavia - Jablonec 5:2, Teplice - Internacionálové ČR 3:3, Jablonec - Inter. ČR 6:3, Slavia - Teplice 4:3, Jablonec - Teplice 4:1, Slavia - Inter. ČR 4:3.
Pořadí: 1. Slavia 9 bodů, 2. Jablonec 6, 3. Inter. ČR 1, 4. Teplice 1.
Skupina B: Dukla - Arma 3:3, Bohemians - Real Top Praha 4:2, Arma - Bohemians 2:4, Dukla - Real Top Praha 9:3, Arma - Real Top Praha 9:3, Bohemians - Dukla 6:5.
O pořadí: O 7. - 8. místo: Real Top Praha - Teplice 3:1, o 5. a 6. místo: Internacionálové ČR - Arma 5:5, na penalty 2:1, o 3. a 4. místo Jablonec - Dukla 5:5, na penalty 2:1.

Finále: Slavia - Bohemians 1:1, na penalty 2:0.
 

článek z tisku - Ustecký deník Autor:Otakar Gabriel

Zpět