Přijde Šmicer, nastoupí i šéf Hašek a kouč Bílek

08.12.2009 08:46

 

Přijde Šmicer, nastoupí i šéf Hašek a kouč Bílek

Ústí nad Labem – Necelý týden zbývá do zahájení fotbalového turnaje legend Old boys cupu 2009, který se uskuteční v sobotu 12. prosince ve Sportcentru Sluneta (bývalá hala Chemičky) a nad kterým opět převzal patronát náměstek primátorky Arno Fišera.

 

A ředitel turnaje Jiří Dušek, může společně s hlavním organizátorem, kterým je Jaroslav Hauzner, nabídnout fotbalovým fandům opravdu kvalitní obsazení.

Prvenství obhajuje pražská Dukla, ale ta se tentokrát musí připravit na tvrdou konkurenci. Nabité sestavy sice hlásí všichni účastníci, ale těsně před startem vydatně posiluje pražská Sparta.

„Oproti poslednímu ročníku se v sestavě celku Sparty představí Horst Siegl, který stále střílí branky v nejvyšší krajské soutěži v dresu Blšan a chybět nebude ani reprezentační trenér Michal Bílek. A přijede i Jan Berger, ale o toho se Sparta přetahuje s Duklou,“ prozrazuje Jaroslav Hauzner, kterému s organizací turnaje vydatně pomáhají Petr Škvor a Michal Fišer a přidává žhavou novinku:

Bude i manažer

„A v dresu Sparty se představí i šéf fotbalového svazu Ivan Hašek. Toho jsme oslovili, zda by se nechtěl turnaje zúčastnit jako čestný host a on odpověděl, že přijede rád, ale vezme si věci a nastoupí.“

V ústecké hale se tak za týden sejde generalita české fotbalové reprezentace, protože kromě šéfa Haška a trenéra Bílka nebude chybět ani nový reprezentační manažer Vladimír Šmicer, který nedávno skončil s aktivní činností a v roli patrona turnaje vystřídal Antonína Panenku.

Návštěvníci se opět mohou těšit na kvalitní a odborný komentář Štěpána Škorpila a aby bylo vše kompletní, chybět nebude ani svazový sekretář, teplický Rudolf Řepka. A určitě se bude hrát v bouřlivém prostředí.

„Vzhledem k účasti celku Bohemians 1905 přijede na turnaj i autobus jeho fanoušků,“ tvrdí Jaroslav Hauzner a dodává:

„A pro návštěvníky turnaje, na který je vstup zdarma, máme připravené i gastronomické překvapení. Pivo za dvacet a guláš také.“ (go)

Osmička účastníků turnaje, který začíná prvním duelem v 10 hodin už byla rozdělena i do skupin.

Skupina A: Slavia, Teplice, Dukla, Chomutov.

Skupina B: Sparta, Arma, Bohemians 1905, Most.

Zpět