Virtuální Dolíček láká na Turnaj

06.12.2009 09:13

V dresu Bohemky se 12. prosince v Ústí nad Labem představí i Pavel Hoftych. 
Aktualizováno 3. 12. v 7.05. Na turnaj je vypraven autobusový zájezd!
 

více zde

 

Bohemka se zúčastní turnaje starých gard

 
1.12.2009 12:05  

V dresu Bohemky se 12. prosince v Ústí nad Labem představí i Pavel Hoftych. 
Aktualizováno 3. 12. v 7.05. Na turnaj je vypraven autobusový zájezd!

Druhý ročník turnaje českých legend "Old Boys Cup 2009" se uskuteční 12. prosince v hale Spolchemie v Ústí nad Labem. V příjemném prostředí se představí staré gardy týmů Bohemians 1905, AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, FK Dukla Praha, FK Teplice, FC Chomutov, FK Baník Most a domácí Arma Ústí nad Labem. Další info zde -   https://old-boys-cup.webnode.cz/

Na turnaji se v hráčských dresech představí takové persony českého fotbalu, jakými jsou Přemysl Bičovský, Karol Dobiaš, Stanislav Pelc, Zdeněk Hruška, Petr Rada nebo Ladislav Vízek.

Sympaťákem loňského ročníku se stal herec Ivan Trojan z týmu Bohemians 1905 a jako „patrona turnaje“ vedení tohoto klání přivítalo Antonína Panenku. Celou akci provázel zasvěcený komentář Štěpána Škorpila a v přestávkách se prezentovala skupina roztleskávaček „Basta Cheerleaders“. Pro letošní rok bude působit v roli „patrona turnaje“ Vladímír Šmicer, komentátorem bude opět Štěpán Škorpil. Z mediálně známých osobností se pro letošek představí herec Ondra Vetchý v týmu Dukly Praha, a organizátoři věří, že opět Ivan Trojan za Bohemians. Jistotou je, že v zeleno-bílém dresu vyběhne trenér týmu Pavel Hoftych. Turnaj je jednodenní. Věříme, že Vás naše pozvání zaujalo a doufáme, že pojedete Bohemku podpořit v co nejhojnějším počtu.

Na turnaj bude vypraven autobusový zájezd.
Odjezd účastníků bude v 8.00 hodin od stadiónu Bohemians, cena zájezdu bude pravděpodobně 190,- korun, v případě příspěvku (100,- Kč na účastníka zájezdu) od pořadatele turnaje bude skutečná cena snížena. Hlásit se lze u Michala Holase e-mailem na zajezdy@fc-bohemians.cz.

Zpět